lauantai 30. kesäkuuta 2012

Kiireistä aikaa


Juhannus meni ihan mukavasti. Olimme poikien kanssa mökillä. Kävimme läheisen kotiseutumuseon juhannusjuhlissa, jossa näimme hienon kokon. Juhannuspäivänä mökille tuli muitakin sukulaisia. Paistoimme muurinpohjalettuja porukalla. Hyttysiä oli onneksi vähemmän kuin odotin.


Alkuviikolla jatkoin varaston raivausprojektia ja tyhjensin vaatehuonetta. Autotallissa on jo monta mustaa jätesäkillistä odottamassa kaatopaikalle vientiä. Rikkinäisiä kodinkoneita vein keräykseen. Pitäisi saada varattua kirpputoripaikka ja laittaa myyntikuntoista tavaraa sitä kautta eteenpäin. Iso varastotila on houkuttanut laittamaan sinne kaiken mahdollisen ja nyt romun läpikäyminen on turhauttavan suuri homma.


Vanhempani olivat muutaman päivän pikavisiitillä. Vaihtelu oli tervetullutta. Pienessäkin ajassa ehti tehdä kaikenlaista. Pelasimme mölkkyä ja minigolfia, kävimme torilla ja kävelyllä. Eilen teimme retken Valamoon. Valamossa käyntiä on varsinkin äidin kanssa suunniteltu vuosia. Hän ei ollut siellä aikaisemmin käynyt kuten me muut. Hieno reissu.


Vieraat lähtivät tänään. Huomenna lähtevät myös samassa talossa asuvan poikien isomummin luota tämän tytär miehensä kanssa. Elämä palautuu taas hieman rauhallisempaan uomaansa. Pikkusiskoni ovat tulossa käymään muutaman viikon kuluttua eli jotain on vielä odotettavissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti