torstai 6. syyskuuta 2012

Tunnustus ja kuulumisia


Sain Saretskalta tälläisen tunnustuksen. Ilahduin tästä todella paljon. Kiitos. Tunnustukseen liittyvissä säännöissä sanotaan, että se pitäisi jakaa edelleen viidelle muulle blogille. En osaa oikein suosikkeja nostaa esille ja kaikilla tuntuu jo tämä olevan joten jätän tämän osuuden väliin.

Aloitin tällä viikolla opinnot. Alku ei sinänsä ole ollut mitenkään rankka, lähinnä kaikenlaista tutustumista ja orientaatiota. Silti olen ollut hivenen väsyksissä iltaisin.

Uusiin ihmisiin tutustuminen vie voimia. Tunnen olevani jotenkin niin eri elämänvaiheessa kuin suurin osa muista. Tänään olisi ollut tutustumisillanvietto jossain baarissa, mutta en lähtenyt sinne. Baarielämää olen viettänyt aikanaan, nyt se ei niin jaksa kiinnostaa. Toisaalta jollain tasolla ajattelen myös, että olisi se voinut olla hauskaa. En kuvittelekaan löytäväni varsinaisia ystäviä, mutta olisi kiva jos olisi ihmisiä keiden kanssa käydä syömässä ja kahvilla ja tehdä vaikka ryhmätöitä.


 

1 kommentti:

  1. Hyvä, että pääsit opintojen alkuun.

    Kaikki tuollainen vie aina ensin voimia, tiedän sen omasta kokemuksesta. Mutta kyllä se helpottaa, kunhan opinnot etenee. Tuleehan niitä yhteisiä illanvietteja vielä, jospa silloin jaksaisit mennä. Tai sitten ei, olet vaan oma itsesi.

    Hyviä opintohetkiä!

    VastaaPoista